Stichting A-vents
organisator historische rally-evenementen
Betuwe Classic


Betuwe Classic 2017

Op 1 april 2017 zal de 6e editie van de Betuwe Classic plaatsvinden. De Betuwe Classic staat er om bekend dat deze zich voornamelijk richt op de Tourklasse. Dat neemt niet weg dat wij voor de Sportklasse altijd een paar uitdagingen verzinnen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in te schrijven in de Expertklasse. Deze klasse is voor de “doorgewinterde” equipes.

De route wordt onder leiding van René Klement uitgezet, waarbij Kees van Hattum en Henk Ledderhof 2 trajecten voor hun rekening nemen.

Globaal zal het evenement er als volgt uit zien:
Voor de start zijn we weer welkom bij Garage Knobbout in Beusichem. Na een route van ongeveer 2 uur, zal er een koffiepauze met lekkernij ingeroosterd worden bij Restaurant De Betuwe in Tiel, waar we op het parkeerterrein een test zullen uitvoeren. Daarna wordt een traject van circa 1,5 uur gereden met aansluitend de lunch. Ook deze zal bij Restaurant De Betuwe geserveerd worden en wordt door een andere klasse de test gereden. In de middag voorzien we een route van ongeveer 3 uur, zodat we rond half 5 kunnen neerstrijken bij De Blusser in Beusichem. De systemen zijn simpel gehouden.

De Betuwe Classic telt mee voor het DHRC Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2017.

De kosten voor inschrijving voor de Betuwe Classic 2017 bedragen € 179,-- per equipe. Het inschrijfgeld kan betaald worden door overmaking per bank op rekeningnummer NL73INGB0660788993 t.n.v. Stichting A-vents te Westervoort, onder vermelding van de naam van de equipe.

De reglementen kunt u vinden bij documenten.Hieronder staan de winnaars van de 2016 editie.

Winnaars Betuwe Classic 2016

volledige uitslag

Sportklasse
Jacqueline Zuiderwijk /
Jürgen Donders
Tourklasse
Ron Hageraats /
John van Kralingen
Mixed equipe Sportklasse
Peter Romer /
Brigit Romer-Menken
Mixed equipe Tourklasse
Cees van den Heuvel /
Wilma van den Heuvel

Betuwe Classic 2017

Website: Betuwe Classic

Datum:
01 April 2017

X
Loading...