Stichting A-vents
organisator historische rally-evenementen
Home

A-vents

De Stichting A-vents is opgericht in 2006. Het doel van de Stichting is het organiseren van evenementen voor klassieke automobielen. A-vents organiseert jaarlijks de STAR Rally en de Betuwe Classic en houdt u regelmatig via nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

STAR Rally

Aan de STAR Rally 2017 kan dit jaar deelgenomen worden door alle liefhebbers van deze sport. Wij organiseren het evenement met zowel een Historische klasse als een Open klasse. Aan de Historische klasse kan worden deelgenomen met auto s met een bouwjaar van voor 1-1-1987. Alle auto s met een jongere leeftijd worden ingedeeld in de Open klasse.

Start, koffiepauze, lunch, snack en prijsuitreiking vinden plaats in Hotel Landgoed Ehzerwold, Ehzerallee 14, 7218 BS te Almen.

Betuwe Classic

De 6e editie van de Betuwe Classic zal in 2017 worden gehouden op zaterdag 1 april. De opzet van het evenement is hetzelfde als voorgaande jaren. De start is in Beusichem, gevolgd door een route naar De Betuwe in Tiel voor koffie (met test), een route naar de lunch bij De Betuwe en een middagtraject naar De Blusser in Beusichem. De route wordt uitgezet onder leiding van Rene Klement, met een deel van Kees van Hattum en een deel van Henk Ledderhof. Alles wordt weer op papier gezet door Folkert Kamp.X
Loading...