Stichting A-vents
organisator historische rally-evenementen
Toon Rally


Toon Auto Rally

Op zondag 7 mei 2017 organiseert het Toon Hermans Huis Arnhem weer de Toon Auto Rally met de start en finish op Landgoed Groot Warnsborn. Vanwege de positieve reacties van de vorige editie is er voor gekozen de route twee maal zo lang te maken met meer verschillende uitdagende onderdelen! Ook kunt u deze keer kiezen voor de tourklasse of voor de sportklasse.

Het Toon Hermans Huis Arnhem heeft in 2013 haar deuren geopend om iedereen die op één of andere wijze in aanraking is geweest met de ziekte kanker een plek te geven om bij te komen, in gesprek te raken, het hart te luchten en kennis te delen. Wij zijn er voor betrokkenen zelf, maar ook voor de familieleden, vrienden en andere naasten. Het Toon Hermans Huis wordt gedragen door vrijwilligers en werkt zonder subsidie. Om het huis draaiende te kunnen houden, organiseren zij regelmatig activiteiten met als doel het Toon Hermans Huis in de schijnwerpers te zetten en om fondsen te genereren.

Helpt u ons mee om het huis open te houden voor de bezoekers? Zij bieden u een uitdagende rally over de prachtige Veluwe!

Schrijft u zich privé in als equipe of doet u mee als bedrijf met een aantal auto’s? Een bedrijfsuitje is een leuke dag samen voor het goede doel!

Voor inschrijven en verdere informatie bezoekt u hun website www.thharnhem.nl.

Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging voor een informatieavond in het Toon Hermans Huis aan de Eusebiusbuitensingel 34 te Arnhem, waar u uitleg krijgt over de spelregels en de routeaanduidingen.

De start, op zondag 7 mei, zal plaatsvinden om 10 uur vanaf Landgoed Groot Warnsborn. Alle soorten en modellen auto’s zijn welkom, maar als u een in het oog springend model of type auto heeft, wordt dat uiteraard zeer op prijs gesteld.

Er is een koffiestop bij de Veluwse Stoommaatschappij te Apeldoorn, voor de lunch wordt u ontvangen bij Restaurant ’t Hilletje te Kootwijk.

Iedereen is welkom om u bij de aankomst omstreeks 16 uur te verwelkomen op Landgoed Groot Warnsborn, waar de prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje plaats zal vinden om 17 uur. Als u wilt deelnemen aan het diner of aansluitend wilt overnachten bij Groot Warnsborn, dan vindt u daarover nadere informatie op de website van het Toon Hermans huis, www.Thharnhem.nl. Tijdens de borrel zal er een ludieke veiling plaatsvinden van door onze sponsors beschikbaar gestelde attracties en aanbiedingen.

Ook aan jeugdige belangstellenden is gedacht: een skelterbaan voor onze toekomstige rallyrijders is aanwezig!

Wij kijken uit naar uw inschrijving!

Het Toon Rally Team

Toon Rally 2017

Website: Toon Rally

Datum:
07 Mei 2017

X
Loading...